Değmez dediğin insan, kalbinin her kıvrımına değer ya; hayatın en falsolu küfürlerinden biridir bu aslında..!

Agustos Pembe 90 Image Banner 468 x 60

2 Ağustos 2007

Göz Rengi


GÖZ RENGi KİŞİLİĞİNİZİ ELE VERİYOR


MAVI GÖZLÜLER

Duragan olmayi sevmeyen, enerji dolu, karar verme yetenegine sahip, pozitif, eli açik kisiler. Hayatin içindeki degisimlere açik, ancak en büyük kusurlari gerçegi görmekte zorlanip hayalperest oluslari.


YESIL GÖZLÜLER

Sevdiklerini kirmayan bir yapiya sahip olan yesil gözlüler, çok sinirli olmalarina karsin, bastirabilmeyi basaran ve kirici olmamaya özen gösteren kisiler. Duygularini, kontrol altina almayi basarabiliyorlar.

ELA GÖZLÜLER


Ela gözlü insanlarin, sezgileri son derece kuvvetli. Yumusak basli ve anlayisli olan ela gözlüler, gururlarina asiri düskünler ve gururlari incindiginde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.


SIYAH GÖZLÜLER

Olaylar karsisinda çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapilariyla bu olumsuzlugu her zaman yasiyorlar. Hem sevgisi hem de kindarligi çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.


KAHVERENGI GÖZLÜLER

Her ortamda özel hayatlarina ait detaylari anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanlari dünyaya kapali gözle bakmalari. Çogu kez hayal kirikligi yasayabiliyorlar.

0 Comments: